Rosario Brut Rose 2019, Madonna del Latte

Rosario Brut Rose 2019, Madonna del Latte

DKK 129,00

Om vinen

Denne charmerende og elegante vin er lavet af druer, der er dyrket på marker med vulkansk undergrund. Vinen er lavet på Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon.

Vinen er klar og ren og farven er let rosa. Den har fine og vedholdende bobler, og en delikat duft af roser, granatæbler og citrusfrugter. Vinen har noter af solbær, der stammer fra Cabernet Sauvignon druen, og smagen er frisk med en behagelig fylde og de bløde tanniner giver struktur og længde.

Producenten

Den gamle vingård ligger i bakkerne mellem Orvieto og Bolsenasøen, og er siden 2000 ejet af Manuela Zardo og Hellmuth Zwecker. Efter at have rejst i hele Italien som mad- og vinskribenter fandt de her i Umbrien den ideelle lokation til at producere deres egen vin. Vinplanterne vokser lystigt op til 450 meters højde på skråningerne med næringsrigt, sandet vulkansk jord, hvor de nyder godt af masser af sol og god ventilation.

Der produceres kun 20.000 flasker per år på 4 hektar. Der høstes kun 1 kg druer pr. vinplante, hvilket er ekstremt lidt.

Læs mere om producenten her..


Det siger anmelderne om vinen

Houlberg: 4,5/7 stjerner - læs hele anmeldelsen her...

"Men derudover er der altså også lidt saftig og sødere jordbær, som virkelig kommer helt frem, når bruset har lagt sig. God lang eftersmag."

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Umbrien
Dyrkningsmetode
Druesorter
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Drikkemoden
Nu --> 3 år
Anbefales til
Aperitif, forretter
Alkoholprocent
12 %
Antal pr. kasse
6