Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Vino Rosato Emma 2021, Ada Nada

Vino Rosato Emma 2021, Ada Nada

DKK 99,00

Om vinen

Druerne til denne vin høstes i hånden i begyndelsen af september. Vinen marcererer på skindet i 24-36 timer hvorefter druerne presses og saften skilles fra kvaset. Herefter startes den alkoholiske fermentering. Vinen ældes i 3 måneder på ståltank efterfulgt af 2 måneders flaskelagring. Vinen er ufiltreret og der producerer kun 1300 flasker årligt af denne vin.

Duft af friske syrlige skovjordbær, hvid fersken og melon. Lette florale aromaer af kirsebærblomst giver frugten vinger at flyve på så den fremstår let, ren og poleret. I smagen går de frugtige noter igen, som her fremstår bløde og afrundede med et herligt frisk syrebid. Vinen er tør og efterlader i dens finish et let krydret og svagt bittert aftryk, hvilket giver den ellers ligefrem-frugtige smag en balanceret og harmonisk struktur.

Om producenten

Midt i "Langhes bjerge" i det bakkede landskab tæt ved byen Alba ligger vineriet Ada Nada. Det har det gjort siden 1919, hvor Carlo Nada grundlagde vineriet. Selvom vineriet hviler på stærke traditioner og over 100 års erfaring, så er det samtidig et vinhus, der har formået at følge med tiden.

Alt arbejde i vinmarken udføres med håndkraft. Der anvendes Ingen sprøjtemidler i marken - kun naturgødning. Alt arbejde i vinkælderen udføres med minimal menneskelig indgriben - dvs. der kun anvendes naturgær.

Læs mere om producenten her...

Årgang
2021
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
100 % Nebbiolo
Drikkemoden
2021-23
Anbefales til
Forretter. Grillet lyst kød - svinekød el. kylling, eller blot uden mad på terrassen
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
12,5 %
Antal pr. kasse
6
Producent