Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barbaresco DOCG 2018, La Ca Növa

Barbaresco DOCG 2018, La Ca Növa

DKK 185,00

Om vinen

Druerne til denne vin stammer fra de 3 velkendte topmarker – Ovello, Montestafano og Montefico. Vinen er spontangæret – dvs. at der ikke anvendes andre gærceller end de naturligt forekommende på druerne. Herefter ligger vinen på fad i 18 måneder før den hældes på flaske.

Vinen har en flot granatrød farve. Krystalklar og rødfrugtig med en let sødmefuld og kandiseret duft af kirsebær og tranebær. Lette og liflige noter af roser og blomstereng doseres perfekt med dufte af ristede valnødder. Smagen er saftig mens vinens høje syre og tannin gør smagen både sitrende og knitrende. 

Læs mere om vinen her...

Om producenten

Pietro, Giulio og Franco er "Rocca brødrene", trioen bag vinene fra La Ca’ Növa. På trods af at de er 4. generation, var det først i 70'erne at de begyndte at lave vine i eget navn. Huset ejer 12 hektar i hjertet af Barbaresco - 10 beplantet med nebbiolo, resten med hhv. barbera og dolchetto.

Deres tilgang til dyrkning af vin er at gribe så lidt ind i naturen som muligt med omhyggelig opmærksomhed på at anvende de rette dyrkningsteknikker. Dvs. ingen brug af sprøjtegifte - kun naturgødning, håndplukkede druerne, spontangæring og uden temperaturkontrol. Vinene er ufiltrerede og med minimale mængder af svovl.

Læs mere om producenten her...

Det siger anmelderne om vinen

Houlbergs Vinblog: 6/7 points - læs hele anmeldelsen her...

"Vinen er dejlig lys og transparent i glasset, men duften er freaking fantastik med en læder, sådan nobel og dekandent duft, hvor der er sødme, tørrede roser, vanilje, ristede noter, ristede nødder, teaktræ, linolie, jordbær, hindbær og tranebær … nøj hvor det dufter godt ... Men for pokker … af en basis Barbaresco er det et vildt højt niveau."


Flaskehalsen: 4/6 stjerner el. 87 points 
- læs hele anmeldelsen her...

"En rar Barbaresco... flot saftig og blid stil... flot balance i en vin, der både er let og alligevel smagfuld"

Årgang
2018
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
100 % Nebbiolo
Drikkemoden
2022-2030+
Anbefales til
Retter med trøffel. rødt oksekød, hjemmelavet bearnaisesauce
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14.5 %
Antal pr. kasse
6
Producent
Vinbeskrivelse