Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barolo Arborina DOCG 2017, Renato Corino

Barolo Arborina DOCG 2017, Renato Corino

DKK 359,00

Om vinen

Druerne til denne vin kommer fra Arborina vinmarken i La Morra, der hovedsageligt består af ler. Stokkene er ca. 50 år gamle og er placeret i 300-320 meters højde med en syd/sydøstlig eksponering. Vinen lagres 24 måneder på franske fade, og hældes herefter på flaske helt ufiltreret. Der produceres 4.000 flasker om året.


Vinen har en dyb rubinrød farve. Den lette og luftige bouquet har aromaer af roser, mint, vilde røde bær, mælkechokolade og lidt røg. Arborina vinene er kendte for deres bløde tanniner, der indrammer smagspaletten af friske røde frugter og krydderier. Vinen har en lang og elegant eftersmag.

Om producenten

Azienda Agricola Renato Corino er et forholdsvis nyt vineri, bygget i hjertet af Arborina vinmarken. Renato og hans familie er kendt for deres utrolige arbejdsmoral, passion og udholdenhed, og det ses i disse vine med stor karakter, koncentration og kompleksitet.

Familien dyrker markerne efter principperne i ’integrated agriculture’. Dækplanter gror mellem rækkerne og pløjes ned om vinteren, hvorved det undgås at bruge sprøjtemidler- Således anvendes der udelukkende naturgødning,

Læs mere om producenten her...

Årgang
2017
Land
Italien
Dyrkningsmetode
Druesorter
100 % Nebbiolo
Drikkemoden
2021-2030
Anbefales til
Retter med trøffel. rødt oksekød, hjemmelavet bearnaisesauce
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14,5 %
Antal pr. kasse
6
Producent
Læs mere på