Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Primitivo IGT 2019, Sampietrana

Primitivo IGT 2019, Sampietrana

DKK 109,00

Om vinen

Høsten foretages sent, så druerne når at tørre ind, og dette betyder en mere koncentreret og fyldig vin. Vinen er lagret 8 måneder på små fade.


Duften er varm med vanilje, mørke skovfrugter og lidt krydderier. Smagen er varm og krydret, og kommer med masser af saft og kraft. Vinen er meget fyldig og er velstruktureret og uden den markante sødme, der præger mange Primitivo vine. Den fylder godt i munden fra start til slut og en syrlig rødfrugt balancerer den varme og fyldige smag.

Producenten

Cantina Sampietrana er et kooperativ som blev etableret i 1952 mellem en gruppe landmænd, forpagtere og ejere af vingårde i området. Målet var: at kultivere, høste og producere vin af deres egne druer, og markedsføre denne i fællesskab.

Vingården er lokaliseret i Salento, hvor der både dyrkes lokale og internationale druetyper på de 200 ha vinmarker. Vingården fokuseret på at dyrke vine fra stokke, der nu er mere end 40 år gamle. De tilstræber at anvende bæredygtige metoder, hvor det er muligt, herunder brugen af grøn energi.

Læs mere om producenten her..

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Puglien
Druesorter
100 % Primitivo
Drikkemoden
2021-25
Anbefales til
Kødretter
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14,5 %
Antal pr. kasse
6