Nyt koncept ved Italux – Kældervine

I enhver forretning skal man forsøge at differentiere sig, så man ikke bare ligner alle de andre. I Italux gør vi det bl.a. med faste lave priser og samme priser for 1 flaske som for 6 eller 12 stk.
I et marked med 1000’vis af virksomheder, der sælger vin, er det ikke nogen let opgave at skille sig ud fra mængden.

Det skulle vi gerne komme til med vores nye koncept: kældervine. Her vil vi opkøbe og lagre italienske vine af høj kvalitet i særligt gode årgange med hovedfokus på Brunello vine, hvor vi mener, at man stadig for nogenlunde rimelige penge kan få vine af ekstraordinær høj kvalitet, som kan måle sig med langt dyrere Barolo - og Bourgogne vine.

Vi har for længe siden via gode kontakter indkøbt et lager af højt-ratede Brunello vine fra årgang 2016, der af mange er udnævnt til den bedste årgang nogensinde.

Rene Langdahl skriver på din blog https://renelangdahl.com/blog/2021/5/1/brunello-di-montalcino-2016-incredibile bl.a:

” … men sådan er det ikke i 2016. Jeg tror aldrig at jeg ved gennemsmagning af 45 just udsendte brunelloer, ja ikke engang andre rødvine, har skrevet ”friskhed” så mange gange. Friskhed blev selvfølgelig kun en anprisning, som er værd at fremhæve fordi de seneste ti årgange eller mere, over en bred kan, netop har savnet friskhed. Og samtidig med friskhed finder vi også brændende uforceret intensitet, langt bedre syre og numerisk ret moderat alkohol.”

Italux koncept indebærer, at der kan købes 1 vin til en god pris, og at der gives 5 % medlemsrabat og ekstra 5 % rabat ved køb for over 3000 kr (det er jo lettere med dyre vine ).

Se vores nuværende udvalg med kældervine her og husk at besøge siden løbende da der hele tiden kommer tilføjelser.

Med venlig hilsen
Italux Teamet

Kældervine fra Italux