Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Riesling IGP Terre di Chieti 2022, Di Sipio

Riesling IGP Terre di Chieti 2022, Di Sipio

DKK 105,00

Om vinen

Druerne vokser i 300 meters højde over havets overflade. Der høstes i hånden og druerne bringes med det samme tilbage til vingården hvor kun de bedste druer indgår i den færdige vin. Vinen lagres på ståltank og efterfølgende på flaske.

En utrolig ren duft, der i sit simple og krystalklare udtryk fremstår så poleret, at man nærmest kan spejle sig i duften. En smuk, sart frugtbouquet af friskpresset citronsaft med et krydret twist af limeskal giver vinen et nærmest vægtløs udtryk. Som at bide i et frisk syrligt æble, så ”flækker” vinens høje frugtsyre smagen og er med til at forlænge den mundvandsdrivende og saftige citrusfrugt.

Om producenten

Nicola Di Sipio havde som ung mand arbejdet indenfor landbruget hos sin far Giuseppe Di Sipio og har siden dengang haft stor passion for vin. I 1929 besluttede han at starte virksomhed indenfor bilbranchen. Virksomheden, Raicam, omsætter i dag for over 150 millioner kr. pr. år og har over 600 ansatte - dette har selvsagt gjort Nicola Di Sipio til en velhavende mand.

Med penge i baglommen købte og grundlagde han i 2001 vingården Azienda Agricola Nicola Di Sipio på hans hjemegn. Efterfølgende renoverede han den totalt fra kælder til kvist. I dag råder vingården over et areal af vinmarker på 60 hektar og producerer omkring 150.000 flasker årligt.

Læs mere om producenten her...

Årgang
2022
Land
Italien
Område
Abruzzo
Druesorter
Riesling
Drikkemoden
2022-2026
Anbefales til
Simple forretter, salater med vinaigrette, fisk, skaldyr og sushi. Eller blot nydes som terrassevin
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
13 %
Antal pr. kasse
6
Producent