Velkommen til Italux

Vores mål er at finde vine af høj kvalitet og sælge til overkommelige priser.

Det er vores opgave og vision at finde italienske kvalitetsvine fra små producenter, der respekterer deres håndværk, og ikke bruger en masse kemikalier og tricks i vinkælderen.

Vi vil gerne præsentere ærlige vine, der repræsenterer de lokale druer og området de er dyrket i. Derudover vil vi bestræbe os på at have en god service og høj viden om de produkter vi markedsfører.

Om Italux

Italux gør tingene på en anderledes og enkel måde.

Vi er drevet af en passion for italiensk vin, og vores mål er at finde og sælge lokale vine af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi prøver i hvert område at finde vine lavet på lokale druer, som bedst udtrykker områdets særlige karakter. Vi står selv for importen og køber ved mindre vinbønder

  • Vi kører med faste lave avancer, så vi har ikke store rabatter og før/nu priser.
  • Du behøver kun at købe 1 flaske for at få den gode pris. Altså ingen krav om køb af 6 eller 12 flasker af samme slags.
  • Der er fri fragt ved køb for mere end 1000 kr, ellers koster det 59 kr.
  • Der er 5 % rabat ved køb for mere end 3000 kr.

Vores vinbutik

Vi har en lille vinbutik i Skanderborg, der er åben de fleste fredage fra 16.00 - 18.00. Check på hjemmesiden.

Der kan i vinbutikken betales med enten Dankort eller Mobilepay, der er tilknyttet et Dankort.

Vin kan dagligt afhentes på adressen: Italux A/S, Grønlandsvej 5, 8660 Skanderborg. Skriv blot i kommentarfeltet, at det afhentes. Mandag - torsdag er vi der fra 08.00 - 16.15, ring evt. på 2096 4774 og aftal nærmere.

Italux har CVR-nr: 40613080