Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000

ESSENSEN AF CASA EMMA

Vores vine er et udtryk for Chianti Classico området og vores produktionsfilosofi.


ANTAL HEKTARER MED VIN: 28 ha
DYRKNINGSMETODE: Bæredygtig - Integrated agriculture
TYPER AF DRUER: Sangiovese, Merlot, Ciliegiolo og Malvasia

Om Casa Emma

Vingården blev etableret i 1969, da Fiorella Lepri besluttede at købe ejendommen af den florentinske adelsdame Emma Bizzarri, idet hun beholdt ejendommens navn og historiske rødder. I dag er Casa Emma i Toscana stadig ejet af Bucalossi-familien og er kendetegnet ved sin oprindelige beliggenhed, omgivet af 28 ha vinmarker og 1000 oliventræer. Sangiovese-, Merlot-, Ciliegiolo- og Malvasia Nera-vinstokkene dominerer dalen og giver den en klar grøn farve om sommeren og en romantisk rødgul farve om efteråret.

Området omkring ejendommen har særlige klimatiske forhold, da det ligger tæt på havet i fugleflugtslinje og der ikke findes naturlige barrierer. Dalen, hvor ejendommen ligger, har en morfologisk form som et amfiteater med et mikroklima, der er anderledes end i de andre underzoner i Chianti Classico. I dette naturlige amfiteater stopper forstyrrelser, der kommer nordfra, normalt ved San Donato og krydser ikke den nærliggende Colle di Pietracupa, mens forstyrrelser, der kommer fra Siena, forbliver fanget i Poggibonsi-sænkningen. Området er derfor kendetegnet ved en mindre nedbørsmængde end det omkringliggende område.

Den konstante ventilation sikrer, at bladene kun er våde i nogle få timer. En naturlig forsvarsmekanisme, der gør det muligt ikke at overdrive behandling med kobbersulfat og dermed beskytte jorden mod eventuel ophobning.

Den ønologiske ledelse af Casa Emma er overladt til Marco Salvadori, som står for alle operationer i vinmarkerne og i kælderen. Virksomhedens vinmarker, der har en hældning på op til ikke mindre end 20 % kræver forskellige bearbejdninger, konstant visuel og analytisk kontrol og forskellige høstudbytter, baseret på kemiske parametre, der konstant analyseres for at fastlægge druernes optimale modningsniveau.

Vine de producerer

Chianti Classico, Toscana Rosso, Toscano Rosè, Toscano Bianco, Cortine Ambra, Brunello di Montalcino, Cabernet Sauvignon

Vine fra Casa Emma

Rosa di Emma IGT 2023, Casa Emma

DKK 115,00

Chianti Classico DOCG 2020, Casa Emma

DKK 129,00

Chianti Classico Riserva DOCG 2019, Casa Emma

DKK 195,00

Chianti Classico Gran Selezione DOCG 2018, Casa Emma

DKK 295,00