Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Terre Siciliane Bianco Nausica IGT 2020, Destrovini

Terre Siciliane Bianco Nausica IGT 2020, Destrovini

DKK 149,00

Om vinen

Druerne dyrkes på vulkansk jord, der er rig på mineraler. Området er beliggende 750 m over havet på nordsiden af Etna, hvilket giver stor forskel på dag- og nattemperaturer. Vinen gæres i ståltanke, og lagrer derefter 3 måneder på flaske. Druerne er håndplukkede.

Farven er gylden med grønne reflekser, og vinen har en frisk duft af citrus og hvide blomster. Smagen er mineralsk med en god syre og friske noter af citrusfrugter, hvide ferskner og honning.

De hvide vine fra Etna minder i smag og karakter om vine fra Chablis.

Om producenten

Destro Vini ligger i 750 meters højde på nordsiden af Etna mellem byerne Randazzo og Passopisciao. Antonino Destro er ejer af stedet, som han overtog i 2002, hvor han startede genopretningen af marker og bygninger på stedet, som daterer sig tilbage til 1897. Vineriet er nu udstyret med det nyeste udstyr og kan derfor styre vinificeringsprocessen, så der produceres vine af høj og ensartet kvalitet.

Læs mere om producenten her...


Det siger anmelderne om vinen:

Houlbergs Vinblog: 5/7 points - se anmeldelse her..
"Duftmæssigt er vinen meget frisk og samtidig lidt saltet, måske endda også lidt aromatisk. Der er både citroner, æbler og pærer, let harpiks, blomster, salvie, lidt tyggegummi samt akaciehonning.

...men samtidig med en rank syre, som giver vinen friskhed. Det gør også, at det er noget komfort og en behagelig fedme i vinen. 91 point."

Årgang
2020
Land
Italien
Område
Sicilien
Dyrkningsmetode
Druesorter
Carricante 100%
Drikkemoden
2023-28
Anbefales til
Krustedyr, skaldyr og fiskeretter
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
12,5 -13%
Antal pr. kasse
6
Producent