Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Oltre Bianco Veronese IGT 2021, Canoso

Oltre Bianco Veronese IGT 2021, Canoso

DKK 129,00

Om vinen

Vinen vokser på basaltisk vulkansk jord. Macerationen foregår over 12 timer i kontakt med skindet. Lagring på stål minimum 12 måneder på gæren, og i flaske minimum 4 måneder.

For øjet har den en strålende og ensartet, dyb gyldengul farve. I duften er den meget intens og velduftende med komplekse noter af banan, mango og cedertræ. Efter et par minutter fuldender noter af maritimt fyrretræ og sød harpiks et fremragende duftspektrum. Smagen er omsluttende og varm med en god harmoni mellem bløde og friske noter. Fyldig, med fremragende vedholdenhed og behageligt tør i eftersmagen.

Afsluttende overvejelser: Kan nydes med det samme, men hvis den får lov at lagre, opstår der interessante duftkarakteristika med noter af safran og lakrids.

Om producenten

I dag dyrker Canoso 12 hektar jord på en bjergside (mellem 90 og 290 meters højde) i forskellige parceller, som for det meste er sydøstvendte. Virksomheden koncentrerer sig om hvidvinsdruerne Garganega, Trebbiano Veronese og Manzoni Bianco fra flotte kystnære steder i det klassiske Soave-område samt et udvalg af røde druesorter til produktion af Cabernet Sauvignon og Valpolicella druer. Vinstokkene er mellem 20 og 45 år gamle og har en fremragende soleksponering og konstant ventilation, hvilket giver sunde druer der bliver til vine med en elegant struktur.

Læs mere om producenten her ...

Årgang
2020
Land
Italien
Område
Veneto
Druesorter
Manzoni Bianco 50%, Trebbianella di Soave 50%
Anbefales til
Vidunderlig til hovedretter som risotto og retter med hvidt kød.
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
13 %
Antal pr. kasse
6
Producent