Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Brunello di Montalcino DOCG 2016, Castiglion del Bosco

Brunello di Montalcino DOCG 2016, Castiglion del Bosco

DKK 535,00

Om vinen

Castiglion del Bosco er en toskansk vingård med meget gamle aner. I 2003 købte Massimo Ferragamo ejendommen og begyndte sit arbejde med at restaurere de historiske steder på ejendommen, renovere landsbyen og villaerne og modernisere faciliteterne, hvilket snart gjorde navnet Castiglion del Bosco til et  berømt vinhus med produktion af Brunello di Montalcino af stor værdi og kvalitet.

Brunello di Montalcino 2016 er en fin og elegant vin. På få år er det lykkedes denne vin at opnå international anerkendelse takket være elegancen i dens aromaer og den fremragende smag.


Druerne kommer fra enkeltvinmarken Capanna, der ligger nordvest for Montalcino, og dette terroirs karakteristika giver vinen stor elegance og personlighed.

Den gæres i 18 dage i ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 28 °C, og lagres derefter i 24 måneder på franske egetræsfade.

Vinen har en intens granatrød farve med en kompleks og raffineret næse af kirsebær, brombær, ribs, vanilje, kanel, mynte, læder og krydderier. Smagen er intens og velstruktureret, kraftfuld og samtidig afbalanceret. Den afsluttes med en lang finish.

Det siger anmelderne om vinen

Vinous................: 95 points
Robert Parker.....: 94 points
James Suckling.: 99 points

Årgang
2016
Land
Italien
Område
Toscana
Druesorter
100 % Sangiovese
Drikkemoden
2026-36
Anbefales til
Kødretter
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14 %
Antal pr. kasse
6