Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2015, Uccelliera

Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2015, Uccelliera

DKK 1.049,00

Om vinen

Vinstokken vokser i Castelnuovo dell'Abate i den sydøstlige del af Montalcino i en højde af omkring 150, 250 og 350 meter over havets overflade. Jorden er lerholdig, kalkholdig, sandet og galestrose af medium tekstur, rig på mineraler og skelet.

Efter høsten kommer druerne hurtigt ned i kælderen, hvor de afkøles med tøris, som beskytter mod oxidering og bevarer frugtens oprindelige egenskaber, og afstilkes. De lave temperaturer opretholdes i 7 til 8 dage og giver de indfødte gærtyper mulighed for at udvikle sig. Den alkoholiske gæring starter spontant ved omkring 12°C op til maksimalt 27°C i en samlet periode på 25/30 dage med hyppig overpumpning. overpumpning. Omdannelsen af sukker til alkohol finder sted ved en temperatur på mellem 20 og 25 °C. Efter omstikning finder den malolaktiske gæring sted i rustfri ståltanke. Udviklingen i franske og slavonske egetræsbeholdere i forskellige størrelser i mindst 30 måneder efterfølges af yderligere lagring i mindst 16 måneder på flaske.

Vinen har en dyb rubinrød farve med orange refleksioner. En intens og vedholdende bouquet, frugtig af underskov, kirsebær og blomme, med antydninger af krydderier. Smagen er intens, vedholdende, frisk og med tilpas tannin.

Årgang
2015
Land
Italien
Område
Toscana
Druesorter
100% Sangiovese
Anbefales til
Vildtretter, stegte kid og lam samt modne oste.
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
15,5 %
Antal pr. kasse
6