Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Brunello di Montalcino DOCG 2016, Conti Costanti

Brunello di Montalcino DOCG 2016, Conti Costanti

DKK 679,00

Om vinen

Vingården Conti Costanti strækker sig i dag over cirka 25 hektar, hvoraf de 10 ha bruges til vindyrkning. Vinmarkerne ligger mellem 310 og 440 meter over havets overflade, og vinstokkene har en alder på mellem 6 og 25 år. Jorden er organisk fattig, men rig på mergel, der blev dannet i kridttiden. På grund af vinstokkenes højde er klimaet præget af store temperaturforskelle mellem dag og nat, hvilket giver druerne mulighed for at berige sig med aromaer og smag. 

Brunello di Montalcino 2016 fra Conti Costanti er en vin med uendelig behagelighed. Meget vedholdende, og en sand fornøjelse at drikke. Sangiovese (Brunello) bevarer udtrykket af absolut balance. Sangiovese-vinens naturlige egenskaber gør, at den kan tilfredsstille ethvert smagsområde og enhver smagspupil, så forventningerne bliver indfriet. En vin, der ikke kender nogen grænser, men forbløffer selv den mest kræsne vinnyder.


Farven er rubinrød med elegante, subtile orange refleksioner. Den åbner sig straks for næsen med dyrebare dufte, hvor du først finder minder om kirsebær og bær, derefter antydninger af lakrids, ingefær og stjerneanis. Duftbuketten afsluttes med balsamiske og let mintede noter. Smagen er ekstremt ren, blød og elegant struktureret. Lang vedholdenhed.

Det siger anmelderne om vinen

96: Vinous

97: Wine Enthusiast
98: Rene Langdaht

Årgang
2016
Land
Italien
Område
Toscana
Druesorter
100 % Sangiovese
Drikkemoden
2025-38
Anbefales til
Vildt, rødt kød, grøntsagsretter, med lam
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14 %
Antal pr. kasse
6