Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barolo Arborina DOCG 2019, Renato Corino

Barolo Arborina DOCG 2019, Renato Corino

DKK 399,00

Om vinen

Druerne til denne vin kommer fra Arborina vinmarken i La Morra, der hovedsageligt består af ler. Stokkene er ca. 50 år gamle og er placeret i 300-320 meters højde med en syd/sydøstlig eksponering. Vinen lagres 24 måneder på franske fade, og hældes herefter på flaske helt ufiltreret. Der produceres 4.000 flasker om året.


Vinen har en dyb rubinrød farve. Den lette og luftige bouquet har aromaer af roser, mint, vilde røde bær, mælkechokolade og lidt røg. Arborina vinene er kendte for deres bløde tanniner, der indrammer smagspaletten af friske røde frugter og krydderier. Vinen har en lang og elegant eftersmag.

Om producenten

Azienda Agricola Renato Corino er et forholdsvis nyt vineri, bygget i hjertet af Arborina vinmarken. Renato og hans familie er kendt for deres utrolige arbejdsmoral, passion og udholdenhed, og det ses i disse vine med stor karakter, koncentration og kompleksitet.

Familien dyrker markerne efter principperne i ’integrated agriculture’. Dækplanter gror mellem rækkerne og pløjes ned om vinteren, hvorved det undgås at bruge sprøjtemidler- Således anvendes der udelukkende naturgødning,

Læs mere om producenten her...

Det siger anmelderne om vinen

93: Vinous

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
Nebbiolo 100%
Drikkemoden
2023-2028+
Anbefales til
Retter med trøffel. rødt oksekød, hjemmelavet bearnaisesauce
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14,5 %
Antal pr. kasse
6
Producent