Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barolo Rocche dell'Annunziata  DOCG 2019, Renato Corino

Barolo Rocche dell'Annunziata DOCG 2019, Renato Corino

DKK 479,00

Om vinen

Her er vin fra den anerkendte Rocche dell'Annunziata mark i La Morra, hvor Renato Corino ejer et stykke på 0,6 ha. Marken består af ler og sand og ligger 300 meter over havet med sydøstlig eksponering. Vinstokkene er 55 år gamle.

Gæringen foretages i rustfri ståltanke med temperaturkontrol i cirka en uge. Malolaktisk gæring finder sted i fade. Vinen modner i træfade af forskellig alder i 24 måneder og derefter i flasker. Vinen filtreres ikke ved aftapning. Produktionen er på ca. 3.000 flasker/år.


Det er en vin med en koncentreret rubinrød farve og en elegant, afbalanceret næse. Intens smag af sort og rød frugtmarmelade ledsaget af noter af krydderier, kaffe og kakao. En balsamisk finish med antydninger af grafit.


Lang, intens, tæt og blød smag af glycerin, krydret sort frugt understøttet af modne og behagelige tanniner.

Om producenten

Azienda Agricola Renato Corino er et forholdsvis nyt vineri, bygget i hjertet af Arborina vinmarken. Renato og hans familie er kendt for deres utrolige arbejdsmoral, passion og udholdenhed, og det ses i disse vine med stor karakter, koncentration og kompleksitet.

Familien dyrker markerne efter principperne i ’integrated agriculture’. Dækplanter gror mellem rækkerne og pløjes ned om vinteren, hvorved det undgås at bruge sprøjtemidler- Såæedes anvendes der udelukkende naturgødning,

Læs mere om producenten her...


Det siger anmelderne om vinen

95: Vinous

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
100% Nebbiolo
Drikkemoden
2023-2033+
Anbefales til
Retter med trøffel. rødt oksekød, hjemmelavet bearnaisesauce
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
15 %
Antal pr. kasse
6
Producent