Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Etna Rosso Aspide DOC 2018, Destrovini

Etna Rosso Aspide DOC 2018, Destrovini

DKK 169,00

Om vinen

Druerne dyrkes på vulkansk jord, der er rig på mineraler. Området er beliggende 750 m over havet på nordsiden af Etna, hvilket giver stor forskel på dag- og nattemperaturer. Vinen er lagret 2 år på ståltanke, og derefter 4 måneder på flaske. Druerne er håndplukkede.

Farven er rubinrød, og vinen har en klar og frugtig duft modne kirsebær. Smagen er frisk og samtidig silkeblød med vulkanske og mineralske noter og røde frugter. Vinen har en delikat lethed, en frisk syre og diskrete tanniner.

Om producenten

Destro Vini ligger i 750 meters højde på nordsiden af Etna mellem byerne Randazzo og Passopisciao. Antonino Destro er ejer af stedet, som han overtog i 2002, hvor han startede genopretningen af marker og bygninger på stedet, som daterer sig tilbage til 1897. Vineriet er nu udstyret med det nyeste udstyr og kan derfor styre vinificeringsprocessen, så der produceres vine af høj og ensartet kvalitet.

Læs mere om producenten her...


Det siger anmelderne om vinen:

Houlberg: 4,5/7 - se anmeldelse her..
"I glasset er vinen dejlig lys … ren, stringent og let transparent Nerello Mascalese, hvor frugten ribs, hindbær, hyben samt tørre kirsebær og måske endda også lidt lyse blommer. Det er en let og lys vin med lidt støvet udtryk, aske og mineraler, blomster, blomsterpollen samt en ganske lille sødme."

Årgang
2018
Land
Italien
Område
Sicilien
Druesorter
Nerello Mascalese 100%
Anbefales til
Grillet kød, vildt og intens ragout
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
13-13.5 %
Antal pr. kasse
6
Producent