Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Brunello di Montalcino

Brunello di Montalcino "Montosoli" DOCG 2016, Magnum 1,5 L, Altesino

DKK 1.350,00

Om vinen

Den fremdrift, som denne vingård har givet Brunello, afsløres også af introduktionen af Cru-konceptet: Montosoli er faktisk en vinmark på omkring 5 hektar i det nordøstlige område af Montalcino i en højde mellem 350 og 400 meter, hvis druer blev vinificeret separat for første gang med 1975-årgangen. Jordbundens sammensætning (mergelkalksten og kiselkalksten, der kan henføres til Alberese med lithoidkomponenter fra samme periode), den gunstige eksponering og det særlige mikroklima bidrager til modningen af druer, der producerer en vin af ekstrem kompleksitet og elegance.

Brunello Montosoli har en intens rubinrød farve, som bliver granatrød med alderen. Næsen har en exceptionel personlighed med noter af sorte kirsebær, brombær, hindbær, viol, lakrids, vanilje og et lille strejf af rosa peber. I munden afslører den en tør, varm, fløjlsagtig smag, en rig tekstur og en ædel race. Eftersmagen er varm og vedvarende overbevisende.

Altesino fik stor international anerkendelse for sin Cru Montosoli, da Wine Spectator udnævnte den til den næstmest repræsentative vingård i Italien.

Årgang
2016
Land
Italien
Område
Toscana
Druesorter
Sangiovese
Drikkemoden
+ 20 år
Anbefales til
Rødt kød, stege, vildt og modne oste
Flaskestørrelse
1,5 L
Alkoholprocent
13,00/14,50%
Antal pr. kasse
6