Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Brunello di Montalcino DOCG 2016, Sassetti Livio Pertimali

Brunello di Montalcino DOCG 2016, Sassetti Livio Pertimali

DKK 625,00

Om vinen

Tenuta Pertimali ligger på bakken Montosoli i Montalcino på 12 hektar jord, der er dedikeret til dyrkning af Sangiovese Grosso til produktion af Brunello di Montalcino.

Montosoli's moderate højde (300 meter over havets overflade) beskytter vinstokkene mod vintertåge og forårsfrost. På grund af sin eksponering nyder Montosoli godt af lavere årlige gennemsnitstemperaturer end andre skråninger. Dette særegne mikroklima giver vinstokkene unikke egenskaber. Jorden har en unik sammensætning, der kombinerer ler og siltig mergel med spor af kalksten, mergelkalksten, calcarenit og brecciola. Denne blanding fremmer en god dræning af jorden. Bakken har en fremragende lysstyrke på grund af jordens reflekterende kraft.

Druerne presses let, og gæringen finder sted i ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 28-29 °C med en macerationsperiode på 10-15 dage.  

Vinen præsenterer friske frugtnoter af modne kirsebær og blomster i næsen. På tungen udmærker den sig ved sin friskhed og veludtrykte tannin. Vinen er fin, stram, vedholdende og har en god holdbarhed.

Det siger anmelderne om vinen

97: Vinous
97: Wine Enthusiast
100: James Suckling

Årgang
2016
Land
Italien
Område
Toscana
Druesorter
100 % Sangiovese
Drikkemoden
2024-40
Anbefales til
Kødretter
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14 %
Antal pr. kasse
6