Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Bell'Angelo IGT 2019, Chiesa del Carmine

Bell'Angelo IGT 2019, Chiesa del Carmine

DKK 115,00

Om vinen

Druerne til denne vin stammer fra kalkholdig jord med en del kvarts og andre sten. Der produceres 1600 flasker om året.

Vinen har en lys rød farve med violette toner, og noter af kirsebær og kanel strømmer op af glasset. Smagen er fløjlsblød og saftig med mørke røde frugter og et touch af vanilje. Vinen har medium fylde, og er elegant og velafbalanceret.

Vinen er lagret 12 måneder i 225 liters egefade og derefter nogle måneder på flaske.

Om producenten

I det der engang var en forladt dal ved foden af Tezio bjerget er bygninger og jorde ved den gamle kirke fra 13-tallet blevet renoveret og revitaliseret for at skabe Chiesa del Carmine.


Selvom der var vinstokke på ejendommen var de ikke brugbare, og i 2011 gik ejerne i gang med at plante nye stokke, så der i dag er 5,7 ha. med vinstokke. De er plantet med en tæthed på 5000 stokke/ha. og dyrkes efter Guyot metoden. Markerne ligger i en højde på 270-325 meter over havet. Udover 2,2 ha lokal Trebbiano er der 1 ha. Sangiovese, 1 ha. Sagrantino, 1 ha. Merlot og 0,5 ha. Cabernet Sauvignon.


Dyrkningen følger økologiske principper i såvel vinmarken som i vineriet, med en særlig fokus på jordkvaliteten. Om vinteren plantes et dækkende lag af hestebønner mellem vinstokkene, og de pløjes ned i jorden om foråret sammen med afskåret løv fra vinstokkene.

Læs mer om producenten her ...


Det siger anmelderne om vinen

Houlberg: 4/7 stjerner - læs hele anmeldelsen her...

"I munden er det en ren og alligevel meget saftig vin … godt med friske kirsebær, brombær og lidt hindbær, lidt lemon eller grape bitterhed, ren og klar syre, syrlige tanniner og samlet bliver det en rigtig frisk, stram og dejlig vin. 89 point."

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Umbrien
Dyrkningsmetode
Druesorter
60 % Merlot, 30 % Cabernet Sauvignon
Drikkemoden
2022-28
Anbefales til
Kødretter
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
13 %
Antal pr. kasse
6