Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000

ESSENSEN AF BORGO PAGLIANETTO

Alle aktiviteter udføres med den største respekt for vinen og terroiret.


ANTAL HEKTARER MED VIN: 29 ha
DYRKNINGSMETODE: Naturvin
TYPER AF DRUER: Verdicchio

Om Borgo Paglianetto

Den økologiske vingård Borgo Paglianetto ligger i Marche-regionen, i dalen mellem Fabriano og Camerino. Borgo Paglianetto ligger i hjertet af produktionsområdet for Verdicchio di Matelica DOC og DOCG og har som målsætning at gøre kvalitet til essensen af sin eksistens. I Matelica-område er der fokus på at dyrke historie, kunst og traditioner, og vinen er en del af Matelica's tusindårige kultur.

Borgo Paglianetto med sine 29 hektar blev etableret i 2008, da brødrene Antonio og Giovanni sammen med 3 venner besluttede at gå sammen om et fælles projekt. De ansatte vinmageren Angelo Carucci til at skabe vine ud fra bæredygtige principper. Markerne strækker sig over Matelica's bakker i en lukket dal, den såkaldte Alta Valle dell'Esino, som er den eneste dal i Marche-regionen med sin usædvanlige nord-syd-orientering, der er en afgørende faktor for skabelsen af dette særlige mikroklima, der gør det muligt at dyrke druer af højeste kvalitet.

Det er takket være disse betingelser, at det er muligt at producere vine, der er kendetegnet ved en solid struktur, men som samtidig er i stand til at bevare friskhed, smagsdybde og balance. Vingården har siden 2013 været certificeret økologisk med den overbevisning, at dette garanterer, at forbrugeren i hvert eneste glas finder det maksimale udtryk af vinen og terroiret. Hver flaske skal være et unikt og særegent udtryk for terroir, naturens vilje og vinmagerens passion.

Vine de producerer

Ergon Marche Rosso Igt
Ergon Verdicchio di Matelica Doc
Jera Verdicchio di Matelica Docg
Matesis Marche Rosso Igt
Passito di uve di Verdicchio di Matelica Doc
Petrara Verdicchio di Matelica Doc
Spumante Verdicchio di Matelica Doc Metodo Classico Brut
Terravignata Marche Rosso Igt
Terravignata Verdicchio di Matelica Doc
Vertis Verdicchio di Matelica Doc

Vine fra Borgo Paglianetto

Petrara Verdicchio di Matelica DOC 2021, Borgo Paglianetto

DKK 95,00

Vertis Verdicchio di Matelica DOC 2021, Borgo Paglianetto

DKK 139,00