Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Colline Teatine IGP bianco 2021, Di Sipio

Colline Teatine IGP bianco 2021, Di Sipio

DKK 95,00

Om vinen

Druerne vokser i 300 meters højde over havets overflade. Der høstes i hånden og druerne bringes med det samme tilbage til vingården hvor kun de bedste druer indgår i den færdige vin. Vinen lagres på ståltank og efterfølgende på flaske.

Vinen har en lys gylden farve med kraftige grønne refleksioner. Duft af stikkelsbær, nyslået græsplæne, citrongræs samt modne tropiske frugter. Bouqueten byder også på krydrede og urtede noter af frisk salvie og en smule anis. Vinen virker i munden indsmigrende og behagelig. Frugten er frisk og sprød, og giver vinen som helhed en dynamisk, men stadig utrolig harmonisk smag.

Læs mere om vinen her...

Om producenten

Nicola Di Sipio havde som ung mand arbejdet indenfor landbruget hos sin far Giuseppe Di Sipio og har siden dengang haft stor passion for vin. I 1929 besluttede han at starte virksomhed indenfor bilbranchen. Virksomheden, Raicam, omsætter i dag for over 150 millioner kr. pr. år og har over 600 ansatte - dette har selvsagt gjort Nicola Di Sipio til en velhavende mand.

Med penge i baglommen købte og grundlagde han i 2001 vingården Azienda Agricola Nicola Di Sipio på hans hjemegn. Efterfølgende renoverede han den totalt fra kælder til kvist. I dag råder vingården over et areal af vinmarker på 60 hektar og producerer omkring 150.000 flasker årligt.

Læs mere om producenten her...


Det siger anmelderne om vinen

Houlberg: 5/7 stjerner - læs hele anmeldelsen her...

"Smagen er præcis i samme boldgade … lidt småfyldig med både tropisk frugt, citroner, lemon og skal fra en lemon, blomster og det gør samlet set vinen meget frisk med en lidt olieret fyldighed. Den friske side kombineret med lidt bitterhed giver vinen godt med charme, karakter og er samtidig meget harmonisk. 91 point."

Årgang
2021
Land
Italien
Område
Abruzzo
Druesorter
Pecorino, Trebbiano d’Abruzzo, Falanghina
Drikkemoden
2023-2025
Anbefales til
Gazpachosuppe, forretter m. fisk, muslinger og hummer.
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
13,5 %
Antal pr. kasse
6
Producent
Læs mere på