Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barbera d'Asti Superiore Bricco Paradiso DOCG 2019, Il Falchetto

Barbera d'Asti Superiore Bricco Paradiso DOCG 2019, Il Falchetto

DKK 185,00

Om vinen

Druerne dyrkes på marken Agliano Terme, der har en undergrund der er en blanding af ler, sandsten og sand. Plukningen foregår manuelt, og vinen gærer i ståltank, og lagrer derefter i egetønder i 14 måneder.  Vinen er ufiltreret og produceres kun i de bedste årgange.

Vinen har en mørk rubin farve, og en charmerende duft af røde frugter, citrus, balsamico og vanilje. Smagen er fyldig, men samtidig meget frisk med noter af kirsebær, brombær og hindbær, der suppleres af mint, krydderier og kaffe. Vinen fylder munden godt og den har en meget lang og  behagelig eftersmag.

Serveres helst let afkølet ved 16°C.

Om producenten

Il Falchetto består af 6 ejendomme. Tre er beliggende i områderne Santo Stefano Belbo og Castiglione Tinella i provinsen Cuneo. Tre yderligere ejendomme ligger i kommunerne Agliano Terme og Calosso i provinsen Asti. Det var Pietro Forno som skabte Il Falchetto i 1940, men historien om Forno familien i Santo Stefano Belbo kan på gamle kort over området, der viser ejendommens placering, spores tilbage til det 17’ende århundrede.

I vinmarkerne anvendes økologiske principper, og hver fase i vækstcyklus’en fra beskæring om vinteren til høsten følges omhyggeligt, idet arbejdet udføres manuelt. Ved vinfremstillingen anvendes såvel traditionelle metoder som moderne teknologi, og den temperaturkontrollerede gæring udføres med naturlig gær. Hvidvine gennemgår steril mikrofiltrering når de aftappes, medens rødvine efter lagring i fade aftappes ufiltreret.

Læs mere om producenten her...


Det siger anmelderne om vinen

Houlbergs Vinblog: 5/7 points - læs hele anmeldelsen her...

"med en let, ren, clean og direkte frugt med hindbær, brombær og kirsebær, kirsebærsten samt lidt kirsch. Det er fortsat en tør og syrerig vin, hvor eftersmagen samtidig er pænt lang. Så Houlberg lander på 91 point."

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
100 % Barbera
Drikkemoden
2022-30
Anbefales til
Kødretter, vildt, ost
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14 %
Antal pr. kasse
6
Producent
Læs mere på