Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barbaresco DOCG Elisa 2018, Ada Nada

Barbaresco DOCG Elisa 2018, Ada Nada

DKK 265,00

Om vinen

Unik vin med mikroproduktion på bare 4000 flasker. Vinstokkene til denne Barbaresco er over 40 år gamle og gror på kalkholdige marker omkring Rombone-området i Treisa - alle med sydlig eksponering. Jorden er gammel maritimt hævet havbund og undergrunden er rig på hvid mergel og en smule ler. Vinen er ufiltreret og ligger 18-20 måneder på fad efterfulgt af 6-8 måneders flaskelagring.

Vinen har en smuk og lys granatrød farve. Syrlige kirsebær og hindbær står flot op imod sarte noter af rosenblade, ristede hasselnødder, røg og og en anelse cedertræ. Syre og tannin står knivskarpt mens den mineralske kompleksitet er som hugget ud af en kalkstensklippe. Stor men ungdommelig Barbarescovin, der uden tvivl vil udvikle sig "fra larve til sommerfugl" over de næste 10 år.

Læs mere om vinen her...

Om producenten

Midt i "Langhes bjerge" i det bakkede landskab tæt ved byen Alba ligger vineriet Ada Nada. Det har det gjort siden 1919, hvor Carlo Nada grundlagde vineriet. Selvom vineriet hviler på stærke traditioner og over 100 års erfaring, så er det samtidig et vinhus, der har formået at følge med tiden.

Alt arbejde i vinmarken udføres med håndkraft. Der anvendes Ingen sprøjtemidler i marken - kun naturgødning. Alt arbejde i vinkælderen udføres med minimal menneskelig indgriben - dvs. der kun anvendes naturgær.

Læs mere om producenten her...

Det siger anmelderne om vinen

Houlberg 6/7 - læs anmeldelsen her...

"Den bløde side, en frisk frugt samt det tanniske bid fungerer bare så godt sammen. Det er mums for sjælen … lækkersmuk Barbaresco."

Årgang
2018
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
100 % Nebbiolo
Drikkemoden
2022-2030
Anbefales til
Kødretter
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14,5 %
Antal pr. kasse
6
Producent
Læs mere på