Velkommen

Alkohol sælges kun til personer over 18 år, så bekræft venligst din alder.


Er du fyldt 18 år?
Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Nizza Riserva

Nizza Riserva "Bricco Roche" DOCG 2018, Il Falchetto

DKK 349,00

Om vinen

Vinstokkenne vokser i Agliano Terme-området på en jordbund af ler, sandstensmergel og sand. Vinifikation og lagring foregår ved afstilkning og knusning af druerne, med gæring i rustfrit stål, og efter aftapning derefter 4-6 måneder i rustfrit stål. Derefter følger 28-30 måneders modning på 2,25 hL barriques.

Vinen har en intens rubinrød farve med mørkerøde refleksioner, aromaer af røde frugter, blodappelsin, balsamico og vaniljenoter. I munden er vinen fyldig, vedholdende, intens og med en fremragende syre. Vi anbefaler servering ved en temperatur på 16°C i kombination med vildt og modne oste. Også ideel som meditationsvin ledsaget af bitter chokolade og kandiseret frugt.

Om producenten

Il Falchetto består af 6 ejendomme. Tre er beliggende i områderne Santo Stefano Belbo og Castiglione Tinella i provinsen Cuneo. Tre yderligere ejendomme ligger i kommunerne Agliano Terme og Calosso i provinsen Asti. Det var Pietro Forno som skabte Il Falchetto i 1940, men historien om Forno familien i Santo Stefano Belbo kan på gamle kort over området, der viser ejendommens placering, spores tilbage til det 17’ende århundrede.

I vinmarkerne anvendes økologiske principper, og hver fase i vækstcyklus’en fra beskæring om vinteren til høsten følges omhyggeligt, idet arbejdet udføres manuelt. Ved vinfremstillingen anvendes såvel traditionelle metoder som moderne teknologi, og den temperaturkontrollerede gæring udføres med naturlig gær. Hvidvine gennemgår steril mikrofiltrering når de aftappes, medens rødvine efter lagring i fade aftappes ufiltreret.

Læs mere om producenten her...

Årgang
2018
Land
Italien
Område
Piemonte
Druesorter
100% Barbera
Anbefales til
Vildt og lagrede oste
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
16 %
Antal pr. kasse
6
Producent