Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Sucano IGT 2019, Madonna del Latte

Sucano IGT 2019, Madonna del Latte

DKK 179,00

Om vinen

Denne charmerende og elegante vin er lavet af druer, der er dyrket på marker med vulkansk undergrund, og er lagret 12 måneder på franske egefade og derefter 12 måneder på flaske.

Den klare, dybrøde vin har en diskret, men kompleks duft med sorte kirsebær, kaffebønner, kakao og krydrede noter af peber, laurbær og salvie.

Smagen er harmonisk, elegant og sofistikeret med silkebløde, runde tanniner og den fyldige og perfekt balancerede vin har en lang eftersmag. Den pikante smag med chokolade, mørke bær og figner giver mindelser om stor Bordeaux vin.


Denne velstrukturerede og elegante vin er lavet af håndplukkede, perfekt modnede bær, og har et stort lagringspotentiale.

Producenten

Den gamle vingård ligger i bakkerne mellem Orvieto og Bolsenasøen, og er siden 2000 ejet af Manuela Zardo og Hellmuth Zwecker. Efter at have rejst i hele Italien som mad- og vinskribenter fandt de her i Umbrien den ideelle lokation til at producere deres egen vin. Vinplanterne vokser lystigt op til 450 meters højde på skråningerne med næringsrigt, sandet vulkansk jord, hvor de nyder godt af masser af sol og god ventilation.

Der produceres kun 20.000 flasker per år på 4 hektar. Der høstes kun 1 kg druer pr. vinplante, hvilket er ekstremt lidt.

Læs mere om producenten her..


Det siger anmelderne om vinen

Houlberg: 4,5/7 stjerner - læs hele anmeldelsen her...

"I munden er vinen dog lettere end det meste Bordeaux og har en ung, frisk frugt, virkelig harmonisk og med medium fylde. Der er lidt tørre og småbitre tanniner, men vinen virker nu mest rund, frisk og med et tørt og skarpt tanninbid."

Årgang
2019
Land
Italien
Område
Umbrien
Dyrkningsmetode
Druesorter
Cabernet Franc
Drikkemoden
Nu --> 10 år
Anbefales til
Kødretter, chokolade dessert
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14 %
Antal pr. kasse
6