Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000
Barolo del Comune di La Morra 2015 DOCG, Renato Corino

Barolo del Comune di La Morra 2015 DOCG, Renato Corino

DKK 239,00

Om vinen

Druerne til denne vin vokser på marker som alle er placeret i La Morra – et klassisk kommuneområde i Piemonte. Druerne vokser i 350 meter over havets overflade, og markerne har sydvestlig eksponering. Stokkene er ca. 35 år gamle og gror i kalkholdig og leret jord. Vinen ligger på fad i 24 måneder. Alderen på disse fade varierer. Vinen hældes herefter på flaske helt ufiltreret.

Det er vine som disse man ”drikker med næsen”. Krydrede noter af mint, peber, kanel og vanilje strømmer op af glasset og skaber sammen med kirsebær og syrlige blommer en skøn og underfundig næse. Alkoholen er pakket godt ind i frugten, der i denne 2015-version fremstår tæt og koncentreret. Vinen er tør med et højt indhold af syre og tannin. Herlig basis-Barolo og et smukt visitkort fra Corino's Barolo-univers. 

Læs mere om vinen her...

Om producenten

Azienda Agricola Renato Corino er et forholdsvis nyt vineri, bygget i hjertet af Arborina vinmarken. Renato og hans familie er kendt for deres utrolige arbejdsmoral, passion og udholdenhed, og det ses i disse vine med stor karakter, koncentration og kompleksitet.

Familien dyrker markerne efter principperne i ’integrated agriculture’. Dækplanter gror mellem rækkerne og pløjes ned om vinteren, hvorved det undgås at bruge sprøjtemidler- Såæedes anvendes der udelukkende naturgødning,

Læs mere om producenten her...

Det siger anmeldere om vinen

Vinous: 91 points - Antonio Galloni

"Renato Corino's 2015 Barolo del Comune di La Morra is fleshy, radiant Barolo to drink now and over the next 10-15 years. Succulent dark cherry, plum, violet, spice and mocha all open up. Creamy and flat-out delicious, the straight Barolo in this lineup is an overachiever. I loved it."


Wine Spectator: 92 points.

James Suckling: 93 points.

Årgang
2015
Land
Italien
Område
Piemonte
Dyrkningsmetode
Druesorter
100 % Nebbiolo
Drikkemoden
2020-2030+
Anbefales til
Retter med trøffel. rødt oksekød, hjemmelavet bearnaisesauce
Flaskestørrelse
75 cl
Alkoholprocent
14,5 %
Antal pr. kasse
6
Producent
Vinbeskrivelse
Læs mere på

Relaterede produkter

Neta Langhe DOC Sauvignon, 2021, Ada Nada

Barbera d'Asti Pian Scorrone DOCG 2020, Il Falchetto

Bell'Angelo IGT 2019, Chiesa del Carmine

Montepulciano d'Abruzzo Riserva DOP 2018, Di Sipio