Italienske kvalitetsvine
Direkte import
Fri fragt over kr. 1.000

ESSENSEN AF LA CA NÖVA

Overbevisende, autentiske vine, traditionelt fremstillet


ANTAL HEKTARER MED VIN: 12 ha
DYRKNINGSMETODE: Bæredygtig
TYPER AF DRUER: Nebbiolo, Barbera, Dolcetto

Om La Ca Növa

Pietro, Giulio og Franco er Rocca brødrene, trioen bag vinene fra La Ca’ Növa. De var fjerde generation af familien som passede vinmarkerne i cru’erne Montefico og Montestefano i Piemonte, men det var først i 1970’erne, at de begyndte at producere og markedsføre vine i La Ca’ Növa navnet. De tre brødre er efterfølgende blevet suppleret med Pietro’s sønner; Marco som er oenology og Ivan, som er agronom, udgør sammen femte generation af Rocca vinmagerne.

Azienda Agricola La Ca’ Növa har 12 hektarer med vin; 10 er beplantet med Nebbiolo og på de resterende 2 hektar dyrkes Barbera og Dolcetto. Deres tilgang til dyrkning af vin er at gribe så lidt ind i naturen som muligt med omhyggelig opmærksomhed på at anvende de rette dyrkningsteknikker. De undgår brug af sprøjtegifte mod insekter og svampe og bruger naturgødning, ligesom druerne høstes manuelt.

I vineriet anvendes udelukkende naturlig gær til gæringen, der sker i ståltanke og nogle få koniske trætønder, og gæringen finder sted uden temperaturkontrol. Lagringen sker i store, neutrale østrigske egefade (30 HL). Vinene er ufiltrerede og indeholder minimale mængder svovl.

La Ca’ Növa’s primære fokus er på produktion af Barbaresco, hvor familien Rocco’s perfekte fortolkning af Nebbiolo druen frembringer en charmerende kombination af finesse og struktur.

Vine de producerer

‘Montestefano’ Barbaresco DOCG
‘Montefico Vigna Bric Mentina’ Barbaresco DOCG
Barbaresco DOCG
Langhe Nebbiolo DOC
Dolcetto d’Alba DOC
Barbera d’Alba DOC

Vine fra La Ca Növa

Barbera d'Alba DOCG 2020, La Ca Növa

DKK 115,00

Langhe Nebbiolo DOC 2020, La Ca Növa

DKK 125,00

Barbaresco DOCG 2019, La Ca Növa

DKK 205,00

Barbaresco Montefico Bric Mentina DOCG 2020, La Ca Növa

DKK 255,00

Barbaresco Montestefano DOCG 2020, La Ca Növa

DKK 255,00